Vietnam War - 3 Soldaten

COBI-2047
€7.95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5902251020477
Merk: COBI

Set van drie figuren die soldaten voorstellen die vochten in het conflict op het schiereiland Indochina. Elk figuur stelt een lid van een andere eenheid voor. De Vietcong-soldaat heeft een typisch uniform en is uitgerust met een strohoed die kenmerkend is voor deze streek. Hij is gewapend met een AK-47 geweer, een populaire Kalashnikov. De soldaat van de Amerikaanse 101ste Airborne Divisie heeft, naast het bedrukte uniform, een adelaarspatch op zijn schouder, het embleem van deze beroemde divisie. Hij is gewapend met een M16 automatisch geweer. De laatste figuur is een marinesoldaat met een kogelvrij vest op zijn blote borst. Hij is uitgerust met een sensationele Amerikaanse helm met realistische camouflageprint en een M16 geweer met granaatwerper.

De set wordt gecompleteerd met drie doorzichtige standaards voor het plaatsen van de figuren en de vegetatie in bakstenen die kunnen worden gebruikt bij de bouw van diorama's. Met een verscheidenheid aan sets met figuren, bouw je snel je bouwstenen leger! Door deze set meerdere malen aan te schaffen, kunt u gemakkelijk gevechten in Vietnam en meer naspelen.

  • De modellen en figuren in de collectie Vietnam-oorlog zijn uitstekend materiaal voor het bouwen van historische scènes en diorama's.
  • 30 componenten van hoge kwaliteit, gemaakt in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,
  • voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten
  • volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,
  • geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spelen of onder invloed van temperatuur,


Bewaar dit product voor later