Traction Avant 11 CV Executive Edition

Art.nr. COBI-24336
€144.95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5902251243364
Merk: COBI

[tab name='Omschrijving']

De EXECUTIVE EDITION versie van de Citroen Traction AVANT 11CV auto, uitgebracht onder de licentie van de autogigant uit Frankrijk, is een set waarmee je stukje bij beetje de geschiedenis van de auto-industrie kunt opbouwen! De originele auto werd geproduceerd van 1937 tot 1957. Hij onderscheidde zich door een zelfdragende carrosserie en voorwielaandrijving. De algemeen aanvaarde en onofficiële naam van de auto is Traction Avant, wat "voorwielaandrijving" betekent in het Frans.

De Executive Edition set van de Citroen Traction 11CV auto is zorgvuldig ontworpen met COBI bouwstenen met behulp van 2.120 hoogwaardige elementen. De auto is een aanvulling op de steeds groter wordende collectie van voertuigen die in een grote schaal 1:12 worden uitgebracht! Dit betekent dat de auto enorm groot is en 37 cm lang! De uit meer dan 2.000 elementen bestaande set bestaat niet alleen uit een auto met draaiende wielen en openende deuren, maar ook uit een werkend stuur, een kantelende motorkap, een openende kofferbak, een uit blokken opgebouwde motor en talrijke details van het interieur van de auto die met blokken zijn nagebouwd.
De Executive Edition-versie is bovendien verrijkt met een blokkenstandaard voor de auto. De hele set wordt gecompleteerd door een zwarte plaat met de naam van het voertuig die op de sokkel is bevestigd. Citroen Traction is een must voor volwassen fans van autogeschiedenis, technologie en bouwblokken. De hoge esthetische waarde van het model maakt het ook moeilijk om niet op te vallen. Daardoor is de Citroen perfect als decoratie en als onderdeel van de collectie van een autoliefhebber.
De opbouw van de set is eenvoudig. De blokken zijn verdeeld in genummerde zakjes. Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van duidelijke illustraties zullen de bouwer gemakkelijk door het hele assemblageproces leiden.

[tab name='Specificaties']

  • 2.120 onderdelen van hoge kwaliteit
  • Auto model
  • Zwarte blokken auto standaard
  • Zwarte plaat met de naam van het voertuig

[tab name='Algemene Info']

  • Geproduceerd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar traditie
  • Voldoet aan de veiligheidsnormen voor producten voor kinderen
  • Volledig compatibel met andere merken van bouwblokken
  • Blokken met prints krassen of vlekken niet en vervagen niet tijdens het spelen of onder invloed van temperatuur
  • Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van illustraties en stap-voor-stap aanwijzingen
Bewaar dit product voor later