top of page

SD.KFZ.7/1&2CM FLAKVIERLING 38 - EXECUTIVE EDITION

COBI-2274
€45.95
Executive Edition - gelimiteerde oplage
Uitverkocht
1
Productgegevens
EAN: 5902251022747
Merk: COBI

[tab name='omschrijving']

Voor de eerste keer wordt de EXECUTIVE EDITION set, naast aantrekkelijke accessoires, ook uitgebracht in een andere kleur dan de basisversie van Sd.Kfz.7 (COBI-2275).

De zandkleur, het gewijzigde ontwerp van het voertuig aangepast aan het transport van het viervoudige 2cm Flakvierling 38 luchtafweerkanon, een extra figuur van de Afrika Korps officier en nog meer interessante prints zijn de kenmerken die de EXECUTIVE EDITION onderscheiden van de standaard versie! De Sd.Kfz.7 werd door de Duitse industrie in vele uitvoeringen geproduceerd. De COBI set is een geweldige basis voor verdere fan modificaties!

Sd.Kfz.7 was een Duitse artillerie trekker geproduceerd van 1934-1945. In totaal werden iets meer dan 12.000 exemplaren geproduceerd. Vele soorten voertuigen voor andere doeleinden werden gebouwd op het universele chassis van dit voertuig (gepantserde cabine versie, commando voertuigen, observatie voertuigen, zelfrijdende luchtafweer kanonnen). In zijn basisversie kon de trekker 11-12 personen vervoeren.

De COBI artillerie trekker Sd.Kfz.7 / 1 werd ontworpen met aandacht voor detail in een 1:35 schaalmodel met 439 elementen. Het bevat bewegende delen en hoogwaardige, duurzame prints. Inbegrepen is het zeer populaire Duitse 2cm Flakvierling 38 luchtafweer kanon, dat ook kan worden geplaatst naast het voertuig! De set is een perfecte aanvulling op de groeiende collectie van historische blokvoertuigen in schaal 1:35. Het zal zeker een plaats vinden in uw collectie naast Blitz vrachtwagens, Horch auto's en andere geweldige voertuigen uitgebracht in dezelfde serie en schaal door COBI. De set bevat drie figuren: Luftwaffe soldaat, Wehrmacht infanterie soldaat en extra figuurtje van de Afrika Korps officier. De figuren zijn uitgerust met accessoires zoals blokcontainers, wapens en hoofddeksels.

De bouw van de kit is eenvoudig. Intuïtieve instructies op basis van duidelijke illustraties helpen u gemakkelijk door het hele bouwproces. Bouw stukje bij beetje aan de geschiedenis en creëer je eigen collectie!

[tab name='details']

 • 496 blokken van hoge kwaliteit
 • 3 figuren van soldaten
 • Sd.Kfz.7 half-track voertuig model
 • Model van het 2cm Flavierling 38 luchtafweerkanon
 • schaal 1:35
 • Afmetingen van het model (lengte x hoogte) 210 mm x 80 mm

[tab name='Algemene Info']

 • Geproduceerd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar traditie
 • De blokken voldoen aan de veiligheidsnormen van producten voor kinderen
 • Volledig compatibel met andere merken van bouwblokken
 • Blokken met prints krassen of vlekken niet en vervagen niet tijdens het spelen of onder invloed van temperatuur
 • Duidelijke en intuïtieve instructies aan de hand van illustraties en stap-voor-stap aanwijzingen

[endtab]

Bewaar dit product voor later
Anchor 1
Anchor 2
bottom of page