PBR 31 MK.II - River Patrol Boat

COBI-2238
€42.95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5902251022389
Merk: COBI

[tab name='Informatie']

De Patrol Boat River (ook bekend als de PBR) is een kenmerkende Amerikaanse boot die tijdens de Vietnamoorlog werd gebruikt om rivieren te patrouilleren en troepen te vervoeren. Tot de kenmerken behoren een romp van glasvezel en een waterstraalaandrijving, waardoor het schip in ondiep water kan varen. De boot haalde een topsnelheid van 28,5 knopen (53 km/u 32 mph). De bemanning bestond uit vier soldaten. In de regel was een onderofficier eerste klas de kapitein van de boot met een schutter, een werktuigkundige en een matroos aan boord. De boot compenseerde het gebrek aan bepantsering met grote vuurkracht. De uitrusting bestond in het algemeen uit een dubbelgekoppelde M2HB van 0,50 tot 12,7 mm in de boeg en een enkele M2HB in de achtersteven. Bovendien had de bemanning een granaatwerper en een stel M16-geweren. Er waren ook krachtigere configuraties. De boten werden tot in de jaren negentig door de Amerikaanse marine gebruikt. Ze zijn nog steeds populair bij burgers.
Dit is zeker een van de meest geanticipeerde sets van 2021. Het combineert perfect de kenmerken van een collectiemodel met een uiterst interessant stuk speelgoed. Beginnend met een set van 615 COBI bouwstenen, bouw je een cult Amerikaanse patrouilleboot, gereproduceerd in een sensationeel 1:35 schaalmodel. Het model is natuurgetrouw nagemaakt van bouwstenen van hoge kwaliteit, aangevuld met een speciale stof waarvan het karakteristieke PBR-dak is gemaakt! Onopvallende wielen zijn gemonteerd in de platte onderkant van de boot, waardoor de boot kan rollen tijdens het spelen op een vlakke ondergrond, zoals een tapijt, bureau of vloer. Het plezier wordt alleen maar beter!
Aan boord is er bewapening in de vorm van M2HB blokkanonnen. Het model bevat een volledige bemanning van vier soldaten met accessoires en persoonlijke wapens. Fans van COBI-stenen zullen, naast de stof, zeker een ander nieuw kenmerk opmerken, namelijk het nieuwe vlagmotief! Eenmaal gebouwd, is de boot 28 cm lang. Het is een geweldige aanvulling op de VIETNAM OORLOG collectie. Dit bouwstenen model van de patrouilleboot hoeft niet te worden gelijmd of geverfd. Alle afbeeldingen en belettering zijn op de blokjes aangebracht in de vorm van zeer duurzame prints die niet zullen slijten of vervagen onder invloed van zonlicht, water of zelfs zeer intensief spel. Er zijn geen stickers gebruikt in het ontwerp. De set zal zeker in de smaak vallen bij de jongste baksteen- en geschiedenisfans en bij liefhebbers van de zee.

[tab name='details']

  • 615 onderdelen van hoge kwaliteit,
  • vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,
  • voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,
  • volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,
  • De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur,
  • Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen,
  • Schaalmodel 1:35,
  • heeft ook wielen om gemakkelijk te spelen met het model
  • een complete bemanning van vier met accessoires
  • Afmetingen van het model (B x H): 28 cm (11 ") x 14,5 cm (5,7 ")

[tab name='Product video']

[tab name='Handleiding']


[endtab]

Bewaar dit product voor later