M151 A1 MUTT Terreinwagen

COBI-2230
€12.95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5902251022303
Merk: COBI

[tab name='Omschrijving']

M151 ( Ford MUTT ) - Lichtgewicht Amerikaans militair off-road voertuig. Vervangde de zeer populaire Jeep Willys. De productie begon in 1959. Hij stond bekend als de MUTT (Military Utility Tactical Truck). Het uiterst populaire, goedkope en betrouwbare ontwerp kreeg erkenning in het leger en bij civiele gebruikers. De laatste M151 modellen werden in 1985 geproduceerd. Veel van deze voertuigen zijn nog steeds in gebruik bij sommige legers over de hele wereld. De auto heeft ook een grote schare fans en is te vinden in vele privé-gebruikerscollecties.

Dit model van auto is gemaakt van COBI bouwstenen. De karakteristieke vormen van het historische voertuig zijn natuurgetrouw gereproduceerd met bakstenen van hoge kwaliteit. In dit model zijn we afgestapt van de stickers. Ze zijn vervangen door duurzame prints die zelfs tijdens intensief spel niet slijten. De draaiende wielen met banden zijn ideaal om het model tijdens het spelen te verplaatsen. Onder de scharnierende motorkap bevindt zich een motor die, net als het interieur van het voertuig, vrij kan worden aangepast aan uw wensen. Een mobiel machinegeweer, radiostation en reservewiel zijn aan de achterkant van de auto gemonteerd.
De set bevat een Amerikaans soldaat figuur met een speciaal M16 geweer.
Dit COBI bouwstenenmodel zal niet alleen speelgoed zijn in de kinderkamer, maar zal ook bijdragen tot de belangstelling voor geschiedenis en auto's. Het zal zeker helpen om de motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen en hun bouwvaardigheden te verbeteren. Voor liefhebbers van volwassen bakstenen zal dit een prachtig voertuigmodel zijn en misschien het begin van een toekomstige verzameling.

[tab name='Specificaties']

  • 91 onderdelen van hoge kwaliteit,
  • vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,
  • Amerikaans soldaat figuur,
  • doosafmetingen (L x B x H): 23,5 x 5 x 18 cm

[tab name='Extra info']

  • voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten, bevat kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder 4 de jaar
  • volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,
  • De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur,
  • Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen,
Bewaar dit product voor later