April 2022


This is your captain speaking:

Met het Paasweekend achter de rug en een hele boel bestellingen en nieuwe klanten die onze producten ontdekten, willen we alleszins iedereen bedanken voor het vertrouwen in onze webshop. In februari introduceerden we de GO 4 Bricks vriendenactie waar we onze trouwe klanten dan ook een extraatje willen aanbieden.ONZE DUBBELE PUNTEN ACTIE loopt inmiddels tot en met 30/04 , voor elke uitgegeven Euro krijg je 2 punten tegoed.

Jullie zullen het misschien ook gemerkt hebben vanaf nu kunnen jullie de producten ook rechtstreeks beoordelen op onze site, uiteraard zal dit wat tijd vergen om van alle producten reviews te krijgen maar we willen jullie zoveel mogelijk informatie geven over het product dat je koopt zodat jullie dan ook tevreden zijn met je aankoop. Met jullie feedback kunnen we andere klanten gemakkelijker informeren over de producten.

LAATSTE NIEUWS:

In mei brengt COBI een nieuwe set uit waarvan de opbrengst integraal naar Oekraïne gaat ; zodra we hier meer info over hebben laten we dit uiteraard weten.

COBI 5833 - GHOST OF KIEV - MIG 29 in de kleuren van OekraïneHeel wat nieuwe producten zijn onderweg en verwachten we dan ook op voorraad te krijgen tegen eind april, hieronder krijgen jullie een voorproefje van diegene die we verwachten:

COBI-2560 | De 60cm Karl-Gerät 60CM KARL-GERAT 040 "ZIU" 1560KL

De 60cm Karl-Gerät 60CM KARL-GERAT 040 "ZIU" 1560KL040 was de zwaarste zelfrijdende mortier die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt. Het was uitgerust met een enorm 60cm kanon. De Duitsers slaagden er tijdens de oorlog in er slechts enkele van te produceren. Karl Gerät nummer 6, bijgenaamd "Ziu", werd gebruikt om Warschau te beschieten tijdens de Opstand van 1944.


COBI-2559 Panzerkampfwagen VIII "MAUS"

De Panzerkampfwagen VIII "MAUS" was een prototype van een Duitse superzware tank uit de Tweede Wereldoorlog. Het was de zwaarste en grootste tank ooit gebouwd. Hij woog meer dan 188 ton!


COBI 2563 - M26 Pershing (T26E3) + M5 Gun - Executive Edition ( ook verkrijgbaar als std. edition )

De M26 Pershing was een zware tank/middelzware tank van het Amerikaanse leger. De tank werd genoemd naar Generaal der Legers John J. Pershing. De executive editie van deze set bevat ook een artillerie kanon

COBI-4832 | BATTLESHIP YAMATO Executive Edition ( ook verkrijgbaar in std. edition COBI-4833)

De Yamato (Japans 大 和) was een slagschip dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebouwd en dienst deed in de Keizerlijke Japanse Marine. Het was het eerste oorlogsschip van de Yamato-klasse, die samen met zijn tweelingzus Musashi de grootste slagschepen waren die in de geschiedenis van de mensheid werden gebouwd

een exclusief figuur van de Japanse Admiraal Isoroku Yamamoto bijgeleverd in de executive edition

COBI-5817 | UH-60 Blackhawk Helicopter

De UH-60 Black Hawk is een Amerikaanse medium multi-role infanterie transport en ondersteuningshelikopter vervaardigd door Sikorsky Aircraft Corporation


en vele andere : zoals de Focke WULF FW50 , de Supermarine Spitfire , de Messerschmit BF 109 E3 en de P-51 Mustang