1970 Opel Manta A Executive Edition

Art.nr. COBI-24338
€134.95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5902251243388
Merk: COBI

[tab name='Omschrijving']

De Opel Manta A is een klassieker die om alle juiste redenen de geschiedenis van de auto-industrie is ingegaan. Het was een op maat gemaakt antwoord op de Amerikaanse Pony Cars (sportwagens). De auto werd gekenmerkt door een carrosserie die niet alleen elegant was, maar ook aerodynamisch en vrij van overbodige toevoegingen. Het ruime interieur bood plaats aan 5 passagiers en een grote kofferbak. De krachtbron met een cilinderinhoud van 1,9 liter en 90 PK stelde hem in staat een snelheid van 170 km/u te bereiken. De populariteit van de auto werd aangetoond door bijna een half miljoen verkochte exemplaren in slechts 5 jaar. Het fenomeen van de Manta-manie was zichtbaar zowel op de markt van auto-accessoires als in de popcultuur.
De legendarische Opel Manta A in de Executive Edition uitvoering is weer een sterke aanwinst in de automotive serie van COBI! De technisch hoogstaande blokkenset in een groot 1:12 schaalmodel is 37 cm lang en staat prachtig op een zwarte blokkenstandaard met een plaatje met de naam van de auto erop. De Opel Manta A sportwagen werd uitgebracht onder de originele licentie van het merk Opel. De set werd ontworpen met 2.125 elementen. Het model onderscheidt zich door het gebruik van een groot aantal prints van uitsluitend hoge kwaliteit! We hebben volledig afgezien van stickers. Nieuwe elementen zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van dergelijke grote sets en bieden extra functionaliteiten. Beweegbaar stuur, waarmee je de wielen kunt draaien, scharnieren voor het openen van deuren, carrosserie- en bekledingselementen zijn allemaal kenmerken. Onder de kantelbare motorkap bevindt zich een in blokjes gebouwde motor. Talrijke details zoals handgrepen, lichten en klokken vormen een samenhangend geheel met de perfect gereproduceerde karakteristieke vorm van dit voertuig.

Het model is perfect voor verzamelaars en liefhebbers van klassieke automobielen. Duidelijke en intuïtieve instructies en blokken verpakt in genummerde zakjes laten het bouwproces vlot en gemakkelijk verlopen.

Opel is een Duitse fabrikant van personenauto's, sportauto's en bestelwagens, die dankzij vele succesvolle modellen een blijvende stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de auto-industrie. Nu, dankzij de COBI bouwblokken, keert een andere automotive legende terug in een unieke collector's edition met een displaystandaard en een naambordje. Bouw de jouwe!

[tab name='details']

 • 2.125 onderdelen van hoge kwaliteit


Prints met het historische startnummer 41
 • Grote schaal 1:12
 • Blok standaard
 • Lasergegraveerde plaat
 • Afmetingen model (L x B x H): 37 cm (14,6 ") x 14,5 cm (5,7 ") x 12 cm (4,7 ")

[tab name='Algemene info']

 • Geproduceerd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar traditie
 • De blokken voldoen aan de veiligheidsnormen voor producten voor kinderen
 • Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar, bevat kleine onderdelen
 • Volledig compatibel met andere merken van bouwblokken
 • Blokken met prints krassen of vlekken niet en vervagen niet tijdens het spelen of onder invloed van temperatuur
 • Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van illustraties en stap-voor-stap aanwijzingen

[endtab]

Bewaar dit product voor later